
Varga László
23 év teljes körű szakmai tapasztalattal rendelkezem
Több éves Olaszországi szakácskodásom alatt nélkülözhetetlen jártasságot szereztem a külföldi konyha- és kultúra tekintetében
Neves hazai éttermekben a legkülönfélébb ételeket készíthettem el.
Életem mindig is a gasztronómia körül forgott. Dolgoztam Budapest legnevesebb éttermeiben, Rómában étteremben és követségen, nagyköveti Séfként. Mindenhol magas szinten foglalkoztam vendéglátással. Sokévnyi tapasztalattal a hátam mögött, tudásom legjavát nyújtom át a főzőkurzusokon.
Főzőkurzus olasz módra – Mi várható a közeljövőben
Mire számíthatsz a főző kurzusokon??
1. Közvetlen hangulat
Baráti hangulatban fogjuk együtt elkészíteni a recepteket, hogy ne csak tanulj, érezd is jól magad!
2. Előkészített receptek
Nem kell figyelned az alapokra, hiszen minden receptet odaadok. Így neked otthon már az alapok meglesznek.
4. Együtt ízesítünk
Az ételeket együtt fogjuk elkészíteni, mely alól a finom részletek sem jelentenek kivételt.
5. Maradandó élmény
Számomra az a fontos, hogy elégedetten menj haza. Ne csak a tudást kapd meg, hanem az együtt főzés élményét is.