Események betöltése
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Corso Alberto Sordi- Megzabálni való..

Kiscsoportos kurzuson megismerkedünk az olasz tészták történelmével.Melyikformályú tésztát milyen ragukkal ,szugokkal ,és hozzávalókkal kell elkészíteni.S közben meg is eszük mindegyiket, mialatt folyamatosan készítjük , és töltjük a finomabbnál finomabb tésztákat…. 🙂

PastaTagliatelle (Caponnata; Cukkinis garnélás módon)

PastaRavioli – Toszkán módon; vegetáriánus módon, vegán módon

PastaCanelloni – kacsahúsos ragúval töltve fehérboros sütőtökös szugoban; Sült paradicsomos, ricottás töltelékkel, spenótos parmezános besamellel

PastaPapardelle – tejszínes fehérboros bazsalikomos vargánya ragúval

 

Corso Alberto Sordi- Megzabálni való..

Corso Alberto Sordi- Megzabálni való..


Jelentkezés a főzőkurzusra

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.