Olasz ételek – receptek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Az olaszok ételeiről mindenki halott, mindenki ismeri, és mindenki el is tudja készíteni.. a kérdés csak az, hogy hogyan. Az igazi Itáliai ízek tompán jutnak majd eszünkbe, mikor legközelebb gondolkodunk mit is kéne főzni,valami könnyű,mediterrán ételt.
Pedig ha tudnátok milyen fantasztikusan, ízes, zamatos, lüktető tud lenni egy fortyogó, frissen a kemencéből kiemelt pizza látványa. És az illata ahogyan az asztalra rakják,és bivalymozzarella patakokon gondoláznak lassan a salsiccia kolbász darabkák és a zöld paprika karikák, valamint a friss bazsalikom levél a vitorláik csak úgy ontják magukból a részegítően finom illatokat.
Egy csodás grillezett tintahal friss citromos olívaolajos salátán tálalva, szinte beég az ember fejébe. Egy fetuccine alla Tonarelli Anna, cukkini virággal, friss koktélparadicsommal, vargánya gomba darabokkal, friss petrezselyemmel, fehérborral készítve, sajt nélkül… ahogyan azt Rómában ettem. Bizton mondhatom, hogy ezeket az ételeket elkészítve otthon olyan élményben és gasztronómiai utazásban lesz részed, ami után nem kell majd sokat gondolkodnod milyen olasz ételt készítsek. Amiért megőrül az egész család és igazi olaszos lesz a hangulat.
Azon dolgozom főzőiskolámban, hogy hogy tanítsam számodra a minőségi, különleges, izgalmas igazi olasz ételeket. Természetesen szenvedéllyel elkészíteni és ezekhez már most itt az oldalamon is adjak tippeket, javasoljak recepteket Neked. Hogy segítségükkel el tudj kezdeni otthon gyakorolni, kipróbálni, és ha többet akarsz és profibban abban is tudjak segíteni. Amikor úgy érzed majd, hogy szeretnél az olasz konyha legmélyéig ellátni, amikor szeretnél igazi itáliai ízkavalkádot, akkor fognak a legjobban jönni a főzőkurzusaim.

Amiért ajánlom Neked a recepteket, az az ,hogy én az egészséges életmód és táplálkozás híve vagyok és ezek a receptek is a te és családod egészségét is sokban segítik, amellett hogy köztudott az olaszok világelsők között vannak az egészséges táplálkozásban. Meg vagyok róla győződve, hogy ezen receptek rabul fognak ejteni és kezdetét veszi egy csodás utazás az olasz receptek és ételek világában.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2018-03-05T16:11:41+00:00 Olasz receptek|0 Comments